måndag 29 oktober 2012

valpkurs

Nu på förmiddagen har jag och Molly varit på valpkurs med Ponyo. Det är Nina som driver Lyckliga hundar som håller kursen. Nina har en inomhuslokal i Hemmesta på Värmdö som är alldeles lagom stor för en valpkurs.
Det här är ingen special valpkurs för oss träningsnördar, utan en alldeles vanlig valpkurs för vanliga hundägare. Raser som Ponyo aldrig har sett eller träffat förut, nu har hon träffat dvärgsnautzer, dvärgpudel, yorkiterrier och en labbevalp.

Jag blir alldeles lyckliga för att hon koncentrerar sig så bra med andra valpar nära inpå. Visst är hon intresserad, men det är inte svårt att få henne att fokusera på mig istället. Vi tränade mycket på att leka nära inpå de andra valparna idag. Pompan var duktig!

Om ni undrar varför det har varit så dåligt med bilder i bloggen på sistone, så beror det på att I-phonen är trasig och jag istället har en lånetelefon just nu.  På onsdag kommer jag dokh att få många fina bilder på Ponyo, för då kommer Malin Wiijk hit och ska fota både barn och hundar. Det ser jag verkligen fram emot.


Inga kommentarer: