torsdag 15 november 2012

Hundig vecka...för ovanlighetens skull:-)

Måndag: Valpkurs på Värmdö. Vi tränade på hundmöten på promenaden, mycket nyttigt!
Tisdag:   Inomhusträning i Arninge med Sofia, Mia och Jenny. Första tävlingsträningen!! med Ponyo, och Frittfölj, z:at och Fjärren med Fixa
Onsdag: Fick det räcka med en skogspromenad med Ponyo där jag lyckades gömma mig för henne två gånger!! Och hon blev rätt skärrad. Sen höll hon sig riktigt nära mig resten av promenaden.  Och kors i taket, en springrunda med Fixa och Extra.
Torsdag: Inomhusträning i Arninge med Annika.
Lördag och Söndag: Tävlingsinriktad valpkurs hos Ditte i Motala.

Väldigt skojig vecka med andra med andra ord!

Något som också gjort mig väldigt glad är att jag har lyckats springa med mitt knä! Prövade för två veckor sen och då gick det inte, men nu har jag känt mig lite bättre. Prövade i tisdags med en liten pluttrunda på tre km i snigeltakt, och det gick! Det gjorde mig på löjligt gott humör! Och igår sprang jag igen, innan jag åkte iväg på magnetröntgen av knäet. Nu vågar jag hoppas på att den kanske inte är så farligt ändå. Vore så underbart att kunna springa regelbundet igen.  Jag blir så glad av att springa och då försvinner nog mina fyra extra kilon som har satt sig på mig sen jag skadade mig för 8 veckor sen ganska snabbt.

Sluta fota nu matte, jag vill träna!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jag är nyfiken och efterlyser kort på syrran! :)

Unknown sa...

Jag är nyfiken och efterlyser kort på syrran! :)

Sandra sa...

Vilken härlig vecka! Kul det låter med helgkurs!