måndag 26 november 2012

I tusen bitar

Ibland känns det som om jag skulle behöva kopiera mig själv i massor med kopior. Alla vill ha en bit av mig, hela tiden och ingen blir någonsin nöjd. Alltid har jag dåligt samvete för någon hund eller något barn, eller något annat.  Försöker intala mig att mina hundar har det tusen gånger bättre än de flesta andra hundar, men vad hjälper det när man får de där sura blickarna....och så mina underbara tjejer som absolut inte får hamna i skymundan pga av hundarna...

Ja det är mycket nu som ni nog förstår, eller kanske tänker ni att hon får väl skylla sig själv som skaffar tre hundar?!  Sen mitt i allt ihop ska jag försöka komma ihåg vad jag själv vill också, och vad JAG behöver, inte bara alla andra. Fy vilket gnälligt inlägg, jag ska skärpa mig. Det brukar hjälpa att springa så det ska jag göra.  Hi, hi då kommer jag ha en missnöjd valp som inte får följa med dock.

Ha en bra dag alla!


2 kommentarer:

Ylva sa...

Inte bara jag som har konflikter inombords då! Så svårt att räcka till för alla......

Sofia sa...

Jag känner också likadant, aldrig tillräckligt bra!

Men jag tror alla dina har det toppen, tycker du verkar ha hur mycket tid som helst för dem!