torsdag 22 november 2012

Men hallå!!!

Klockan är tio över tre och det är nästan mörkt!
Hur deprimerande är inte det. Kylan står jag ut med,  regnet likaså, men det här jvla mörkret gör mig tokig. Dagen blir så kort och aktiviteterna så begränsade, speciellt för oss utomhusälskare!
Tur at vi kan börja julpynta snart och i december ska jag och tjejerna pyssla loss ordentligt. Måste till IKEA och köpa massor med ljus!!! Och nästa vecka ska jag inhandla hyacinter, amaryllis och lingonkransar.
Ojdå, nu blev jag genast på bättre humör.
Förresten Ponyos bur har blivit för liten, tips på bra billiga texitlburar någon? Och en sån där sele där kopplet sätts fast där fram skulle jagbehöva också, tydligen väldigt bra på dragdjur ( inte halti alltså). Var kan jag köpa en sån?
Tjingeling!

1 kommentar:

Ulla & skäggisarna sa...

du menar ett VGW bälte, jag köpte mitt på nätet via Hundia http://www.hundiabutiken.se/
Det finns en billigare valpvariant ox

funkar f ö toppen :)