måndag 28 januari 2013

Glad ända in i själen!

Vår akilleshäl Friaföljet har blivit gångbart, det har blivit helt ok!  Jag strävar inte efter perfektionism här eftersom det skulle innebära en alldelles för hög belöningsfrekvens för att det skulle fungera med Fixa. Jag strävar efter ett gångbart, tävlingsbart frittfölj som jag inte  blir på dåligt humör av.  Idag blev jag glad ända in i själen när vi tränade. Fixa kändes härligt lagom i aktivitet och hon vinglar mycket mindre under långsammarsch än hon gjorde tidigare. Nedan följer en liten filmsnutt med långsam marsch.


Som sagt det räcker med ok för mig! Istället lägger vi krutet på de moment vi har lätt för och ser till att de blir så bra som möjligt!


1 kommentar:

Sandra sa...

Åh vad roligt, måste kännas riktigt bra så som du har kämpat! Och hon har ju så grymma moment i övrigt!