tisdag 29 januari 2013

Grattis Ponyo- och man måste alltid ha minst en retriver i huset!

Idag fyller Ponyo sex månader.  Tänk vad vi har lärt känna varandra på de här fyra månaderna. Plötsligt är hon hund, hon lyssnar för det mesta och förstår vad jag vill. Hon går lös här i Vaxholm och håller fin kontakt med mig även med hundar och människor i närheten. Kommer det ett gäng barn i Molly eller Nells ålder åker dock kopplet på. Hela den lilla hunden börjar skaka av glädje, kanske är det "hennes" barn som kommer?


Nu sitter jag och pluggar och de senaste två timmarna har hon lekt med världens bästa lektant, Extra!
Det är nåt visst med retrivers tycker jag. Man måste ha minst en sån hemma för att hemmet ska vara komplett.  Det är något med deras livsinställning, härliga barnslighet, trygghet och stabilitet.  Och så är de ju så himla söta. En golden tror jag det får bli nästa gång. Min första hund var en liten goldenflicka!


3 kommentarer:

Pernilla m Hedda & Ådi sa...

Håller med - tror att BC mår bra av en trygg och snäll retriever i flocken, får de där fladdriga jyckarna att hålla nerverna i styr! ;)

Kung Knut sa...

Ponyo är verkligen urgullig, lika mammas morbror Flipp tycker jag.
Grattis på dagen!

Elida sa...

Grattis Ponyo!
Vad pluggar du för nått?