torsdag 10 januari 2013

Lyxliv!

Snart är det slut på lyxlivet som jag har ägnat mig åt i tre månader nu.  Nästa vecka börjar jag plugga heltid och dessutom jobba samtidigt. Det kommer nog bli lite meckigt att hinna med allt, ungar och hundar och hus och sig själv. Men det ska bli roligt!
Det är verkligen en ynnest att jag har kunnat ta de här månaderna när jag fick hem Ponyo och verkligen  hinna med att gå separata promenader, miljöträna och sticka iväg på egna äventyr då och då med varje hund ( och för den delen varje barn, men det härär ju ändå en hundblogg så det är det jag kommer att hålla mig till)

Nu sitter jag här hemma, har tänt ljus och bloggar med en kopp te framför mig. Dagen började med frukost med tjejerna och rastningsrunda med alla hundarna. Sen stack jag och Fixa iväg till hallen för lite kvalitetsträning utan de andra.  Konskick, vittring, ruta, samt frittfölj efter inkallningen från rutan stod på schemat. Vi hade roligt.  Dessutom hade jag tid efteråt att ta en kopp te med mina träningskompisar Annika och Mia.  Hur lyxigt är inte det så säg.

Sen var det hem och hämta Ponyo och Extra och så fick de gå en rejäl runda här inne i Vaxholm.  Ponyo kunde vara lös hela tiden idag och lyssnade så fint både när det kommer människor och andra hundar. Vilken underbar känsla.

Och så hem, käka lunch och nu sitter jag här och klockan är bara halvett.  Restan av dagen blir det lite mer promenad och hundträning och sen tid att njuta av och umgås med Molly och Nell. Och ikväll, hör och häpna, sticker jag en sväng till hallen igen vid halvnio. Jenny hller kurs där då och jag tänkte träna lite på sidan av och miljöträna Ponyo.

Idag var det du och jag Fixa!

3 kommentarer:

Sofia sa...

Oh, vad ska du plugga? Vad spännande!

åsah sa...

wow... jag undrar hur du ska hinna med allt! Jag klarade aldrig att plugga och jobba samtidigt... hoppas att det går bra, och lyssna på dig själv om det blir för mycket!

Katarina sa...

hhhhh