torsdag 17 januari 2013

Mera Ponyo träning!

Ingångar på planen idag med Annika som tävlingsledare. Ponyo skötte sig med den äran. Jag pratar inte med henne alls när vi går in utan det är hon som ska hålla fokus på mig, om hon springer fram till tävlingsledaren blir denne tråkig och jag nejjar inte utan väntar tills hon gör rätt val själv. Hon hade jättefint fokus!

En annan rolig sak var att hon inte alls hetsade upp sig när vi satt nära och Annika tränade apportering med Abbe, skönt!

Men hon varvar upp för mycket av att komma till hallen. Hon har så höga förväntningar där, och har man en timme på sig så är det lätt gjort att jag tränar för mycket och tränar passivitet för lite.  Nästa vecka blir det minst lika mycket passivitet som träning och behöver jag sitta i tjugo minuter för att hon ska varva ner så får jag göra det. Sen får väl folk tycka att jag är knäpp som betalar 100 kronor i timmen för att sitta och titta på:-)

Det blir bra när jag ska hålla kurs i hallen. Då ska hon få följa med och inte göra något alls!  Jättekul att kursen som jag skickade ut information om igår nästan är full redan, en plats kvar.  Läs mer om kursen under fliken "kurser" Maila mig eller ring om du vill ha mer information om den.  Tel 0733828281

Tjingeling!

1 kommentar:

marie sa...

Låter som det går framåt med den lilla ;-)
Klart du inte är knäpp, du investerar i framtiden :)
Och jag fortsätter att tjatar om att det skulle vara kul att ses, men vi får verkligen inte till det :(
kram på er // marie