fredag 4 januari 2013

Slö

Ser ni alla tre trängs i samma soffhalva! Gissa vem som ligger i den andra?

Gästhamnen 

Imorse när jag vaknade kände jag direkt att idag ska jag slöa, göra så lite som möjligt. Jag höll ut till klockan tolv, inte lätt att slöa med en hundvalp i huset. Men det blev en ytterst slö och kort koppelpromenad inne i Vaxholm bara, ibland är det så skönt att slippa hålla koll och vara med på bilar, hundar och folk. Jag bara gick där och höll i kopplen. Ja Extra var lös förstås men hon skulle liksom kunna gå ut med sig själv, henne behöver man inte ha  koll på. Solen sken och det var nästa lite vår i kroppen. Sen då? Jo tack slöandet har fortsatt!

Är det några andra som gör så här ibland? Struntar i hundarnas behov? Man läser i bloggar om allt motionerande, friskvårdande, tränande och rehabande.  Ibland behöver iallafall en dag då jag struntar i dogsen! Och jag inbillar mig att det inte är så dumt för dem, att ha riktigt tråkigt ibland. För sånt är ju livet även för hundar.

4 kommentarer:

Kung Knut sa...

Jajjemen så är det här också. Jag kallar det hunddagar, då får de "bara" vara hundar :)

Ylva sa...

Här har vi en hel del "bara vara hund-dagar"! Särskilt nu på vintern med mörker, is och långt till träningshallar.

Anonym sa...

Idag har Honey o jag en riktig hunddag! Dom är ganska många nu på vintern har jag märkt!!

Sofia sa...

Det händer, rätt ofta nu på vintern framför allt, men det leder alltid till dåligt samvete och två inre jag som fajtas. Det ena säger att det är helt okej att ta det lugnt och att mina hundar har ett toppenliv ändå och det andra säger att jag måste gå längre, träna mer, vara roligare, stimulera mer, aktivera, göra saker, hela tiden, NU, NU, NU! :)

Tror det är helt normalt. :)