onsdag 20 mars 2013

Ensamvarg

Det är rätt skönt att vara ensam ibland tycker jag. Den här veckan har jag skrivit hemtenta. Inga lektioner, inte varit tvungen att sticka iväg någonstans på morgonen. Det har varit jag, ett gäng böcker, anteckningsblock och så datorn förstås. Ett och annat samtal till mina studiekompisar för lite pepptalk.  I övrigt jag, och hundarna i soffan tillsammans med alla böcker och datorn. Smutsig disk, tussar på golvet, allmän röra men ändå rätt trivsamt. Bara jag och mina funderingar på vad som är viktigt, hur jag ska formulera mig och vad som måste utelämnas. En paus mitt på dagen för en halvmil på isen med hundarna. Nåt litet träningspass eller två ed Ponyo här inne. En liten eftermiddagspromenad när jag hämtar tjejerna.  Efter middagen är det jag och böckerna igen.

2 kommentarer:

Ylva sa...

Gillar också sådana dagar!/

Sandra sa...

Låter trivsamt! Blir nästan lite pluggsugen :-)