lördag 16 mars 2013

Kurs och kalas!

min älskling

 Idag har vi haft kalas för Nell som fyllde sju för ett tag sedan.  Hela klassen kom, plus lite andra kompisar. 23 glada barn kom och dansade, lekte och åt kakor och muffins!
Annika och Koy i full fart!
 Igår var det tävlingsträning på schemat för lydnadskursen. Jag tycker att vi fick till jättebra och tävlingslik träning. Duktiga förare som anpassade träningen efter hundarnas förutsättningar. Jättebra med extrapersoner som var med och kunde agera domare och tävlingsledare. Jag hade jättekul, hoppas kursdeltagarna också hade det! Cecilia & Casper, Mia & Honey, och Malin &n Tea fastnade inte på bild den här gången. Iphone och aktionbilder lyckas iallafall inte jag med, med de gjorde ett strålande jobb alla tre och jag ser fram emot att se framstegen till nästa gång.
Sofia med Reka tävlingstränar med Elsa som tävlingsledare
Märta är nöjd och trött efter träningen

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var jätte kul o jag känner mig taggad! Kan dock inte låta bli att bli besviken på mig själv att saker o ting inte sitter bättre!! Men det är bara att kämpa på och det är jag ju van vid inget kommer gratis med min lilla goding!
Mia o Honey